Post by oraneppuecin on Feb 9, 2022 21:22:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać nieskończone pierwiastki ▞▞▞
▞▞▞ Sky Force Reloaded 2022 version ▞▞▞
chciwy chciwy chciwy. Mam to na PS4 i jest to świetny mały zabójca czasu. I był wolny. Ta mobilna wersja jest tak chciwa, że czekasz z instalacją aktualizacji, mimo że zdobyłeś potrzebne gwiazdki! Haniebna taktyka nęcenia mikrotransakcji.
Musicie wzmocnić samolot to jest nie realne
Nie tak dobry jak oryginał. Grafika jest prawie taka sama, ale jest DUŻO trudniejsza niż oryginał. Od wielu dni grindowałem, aby przejść trzeci etap. I kupiłem podwójne gwiazdki.
Sky Force Reloaded Arkade actd
Paździerz i nuda.
Niesamowita gra, ale po ostatnich aktualizacjach niektóre dodają awarię gry. Ponadto gwiazdka x2 na końcu poziomu anuluje dźwięk w grze, jeśli je odbierzesz.
Gra fajna tylko skoda, że te guwno co tak szypko strzelać na sota i tak sypko sztrzela gdyby nie to by by było 5 gwiazdek a jest 2 gwiazdki !!
Ogólnie gra jest spoko ciut za trudna, przez co robi się nudna, bo trzeba klepać w kółko to samo. A po tej drugiej karcie zagrała się ciąć nie na op3
Świetna gra, ale wymaga potwierdzenia od 3 znajomych do gry w turnieju. Czemu? Wystarczająco źle się czuję, wysyłając głupie zaproszenia do znajomych, nie mówiąc już o zmuszaniu ich do zarejestrowania się.
Reklama ta po podliczeniu punktu wiesza mi grę Gierka nawet fajna Polecam
Sky Force Reloaded Arkade actd
Najlepsza gra w historii! Zawsze zabawny, zawsze starający się być lepszy o medale. Bez błagania o zakup. sporadyczne reklamy..nie prosto w twarz. Grałem w wiele różnych aplikacji, ale ten jest najlepszy !! Jedyna skarga - czekanie godzinę na rozgrywkę po użyciu 10. to jest uzależniające!!
Sky Force Reloaded Arkada ouj
Wciaga i to na dlugo, jeszcze bardziej od wersji. Autorom z checią rzuciłem na piwo. Szkoda, ze zebranie wszystkich medali graniczy z cudem. Ale w koncu odblokowanie B1, B2 i B3 ma być wyzwaniem. Mój Identyfikator SFR: 17295242 Zapraszam do turnieji w weekend. Pustynny Wilk tez pamietamy.
Tour Conquête Stratégie pubv
Świetna gra. Jednak skrzydłowi są głupi. Nie unikają pocisków, laserów itp. Na wysokich poziomach są bezużyteczne. Problem z synchronizacją postępu gry między dwoma telefonami. Odblokowano te same poziomy, ale jeden ma ponad 100 000 gwiazdek, a drugi poniżej 1 000 ....
Po chwili ponownie zainstalowałem grę. Utracę wszystkie moje zakupy i postęp w grze. Próbowałem przywrócić zakupy, ale nic nie mówi, aby przywrócić. Edycja: skontaktował się z pomocą techniczną i byli w stanie odpowiednio przywrócić wszystko.
Fajna ale dziwne i nie fajne włączanie
Gra jest świetna, naprawdę wciągająca, ale zbyt trudno jest przejść na wyższy poziom, potrzeba za dużo medali. Od kilku dni utknąłem na 3. poziomie....
Gram na telefonie z Symbianem. Zawsze ukończyłem wszystkie poziomy z najwyższym wynikiem, nie tracąc żadnej gwiazdki. Później dużo próbowałem znaleźć grę na Androida, ale tego nie zrobiłem. Teraz dzisiaj tj. 23 października 2021 o godzinie 1.10 dostałem grę i zainstalowałem. Zagrajmy i zobaczmy, co nowego.
Grane do 4 poziomu było całkiem zabawne, dopóki nie przestało się otwierać. Za każdym razem, gdy otwieram grę, odsyła mnie z powrotem do ekranu głównego. Edycja: zdałem sobie sprawę po kilku badaniach, ponieważ moje inne aplikacje również nie działają. Dziękuję za szybką odpowiedź i pomoc!
instalowanie na moim telewizorze. działa dobrze. ładna grafika i szybkość. ale czekaj... nie mam ekranu dotykowego. na początku wielka nadzieja na mój gamepad bluetooth. chciałbym, żeby wkrótce obsługiwał gamepad.
Fantastyczna gra. Od aktualizacji marcowej gra zawiesza się ZBYT DUŻO. Z tego powodu wziąłem 2 gwiazdki. to denerwujące.
trochę rozczarowany, że ostatnia karta nie sprawiła, że laser goni wroga (i że to tylko dla klasyka!)! i drony też, zastanów się, jak słaba jest siła ognia, a także niewystarczający zasięg. powinny namierzyć cel (styl ścigania wroga). a przynajmniej możemy go ulepszyć. a pocisk – powinno być 2 zamiast tylko 1)!
Grywalność miód, stary dobry shmup. Nie wiem tylko dlaczego zniknęły mi wszystkie aktualizacje'y już wcześniej zakupiłem? Chmura zapisuje google zaczytany, a ulepszeń brak...dziwne.
Przycinań
Sky Force Reloaded არკადული xkq
Kolejna świetna gra zrujnowana przez freemium. Tyle nudnego szlifowania, aby zdobyć punkty i w końcu pomyślałem, że kupienie dwóch zestawów po 5000 monet nie było takie złe, aby uzyskać w pełni załadowany statek, tylko po to, by zdać sobie sprawę, że nie zbliży się nigdzie i wprowadzą lasery i bomby, za które trzeba zapłacić KAŻDE pojedynczą misję i stracić je, niezależnie od tego, czy ich używasz, czy nie! Gra do usunięcia z zasady. Z radością zapłaciłbym 10 funtów za normalnie zrównoważoną, zabawną wersję tego.
Podobała mi się pierwsza.. Druga jest fajna, ale sterowanie nie jest tak responsywne jak pierwsza.. Co więcej, gra nie jest kompatybilna z s-penem, którego bardzo lubię używać w pierwszej wersji
Nie chce mi się pobierać
Sky Force Reloaded არკადული pjqk
Zastały. Niewiele na drodze aktualizacji i innowacji. Nie widziałem nowego poziomu ani wroga od świąt Bożego Narodzenia, kiedy mieli jednorazowy specjalny poziom. Podsumowując, fajna gra, ale nie długoterminowa gra do trzymania w telefonie.
Super
Brak obsługi gamepada i pionowy ekran
W tej grze podoba mi się grafika i dźwięk. To jest absolutnie niesamowite, ale gram w Infinite Dreams Ins. gra od czasów Symbiana. Brakuje mi takich gier jak K-Rally, Explode Arena i Super Miners. Mam nadzieję, że Infinite Dreams może również stworzyć tę 3 grę na Androida... Proszę... Tęsknię za tą grą... 😿
Nudne
wszystko świetnie, chociaż gracze muszą stale płacić, co moim zdaniem jest bardzo złą strategią metody zarabiania, również etap aktualizacji świątecznej nie jest jasny do grania, umieściłeś każdy piksel w kolorze białym, cdnt nawet rozpoznaję wrogów lub pędy przychodzące do mnie