Post by oraneppuecin on Feb 9, 2022 21:09:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Village ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Village IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jetoane de creștere a codului de cheat ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Village 2022 version ▞▞▞
Foarte frumos joc
a Îmi place acest joc, așa că dragonii drăguți îl plac
acesta este un joc foarte bun
În general, un joc bun, are nevoie doar de un sistem de încrucișare mai bun care să permită reproducerea între straturi.
E tare vil recomand
Superb
cu adevarat un joc grozav!!! dar după ce a jucat 15 minute dispare
Îmi place foarte foarte mult jocul
De la actualizare nu am avut decât probleme, precum și multe altele. Creatorii aplicației chiar trebuie să acorde atenție tuturor postărilor negative. Dacă există atât de multe probleme care nu sunt rezolvate, creatorii aplicației pierd o mulțime de bani potențiali. Afaceri proaste.
Salut, băieți, vreau să vă spun că, dacă doriți să jucați versiunea veche a acestui joc, așa că căutați apk.dog pe Chrome și căutați Dragon Village și faceți clic pe versiunile care trebuie să fie versiunea 7.35.0 și descărcați apk-ul și ați terminat. și bucură-te de jocul tău 💟💟💟💓💓💓🔥🔥💯
Acest joc este o glumă totală, este o glumă totală! După cum am trimis prin e-mail dezvoltatorului problemele de blocare, nu s-au rezolvat și nici măcar nu vă vor răspunde dacă trimiteți un e-mail la un serviciu atât de prost, este șocant și total dezgustător! Dezinstalez, nu m-am săturat, nu pierdeți timpul cu această scuză tristă a unui joc!!! Până când acești dezvoltatori mă răspund sau rezolvă această problemă, voi continua să spun cât de prost este jocul ăsta!!! REVIZIA RĂU DE LA MINE!!! BUNA!!! P.S PUBLICITATE FALSA "LA PROBLEMA DE REPARARE" REPET NU DESCARC!!!
Este un joc foarte bun
te iubesc satul dragonilor
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Frågesport niw
este un joc foarte bun
Nu funcționează pe un Nexus
Oribilll
Dragon Village Santai zkmc
Îmi place, dar vreau mai multe pietre prețioase de 5 stele
Nu este un joc bun, e plictisitor
Îmi place foarte uimitor, cei mai buni dragoni uimitori
A fost un joc frumos
Joc stupid. Doar că nu se deschide în telefonul meu
Am jucat jocul zilnic. Am observat că există câteva lucruri care nu funcționează corect, cum ar fi lipsa sporurilor de bani și probleme atunci când încercam să eclozez dragoni, dar acum, la nivelul 94, se oprește complet. Se încarcă, dar de îndată ce atingeți ecranul se oprește sau blochează complet telefonul nostru inteligent. Necesită niște remedieri majore. Nu vreau să fie nevoie să-l dezinstalez complet
e dragut
Urăsc noua actualizare... este super plictisitoare...
Acest joc este cel mai bun care vă oferă tot felul de dragoni acolo dragon rari pe care îi puteți obține atunci când obțineți piese de puzzle, așteptați până când obțineți toate piesele, apoi obțineți 🐉
Nu funcționează niciodată B I C H F U C K Tu
liniștitoare și distractive, atât de mulți dragoni
Salut
Îi dau 3 stele pentru că BEBELE DE DRAGON SUNT ATÂT DE DRUȚI, DA !!!!! dar, uneori, eclozesc dragoni, îi vând, așa că da..... gunoi.
imi place
se închide înainte să pot face ceva. așa că mă continui să mă conectez și să intru, etc.
Drăguț până acum.....doar nivelul 6...
Sunt acest joc pentru că este distractiv și dragonii sunt cool
E destul de tare ,dar nu e ca altele.
Dragon Village Santai zkmc
Stai dar bine
Joc fantastic🤗
Se blochează de fiecare dată după actualizare. Remediați această problemă
Acesta este un joc bun
Continuă să se prăbușească de la noua actualizare și nu mai pot evolua dragoni. Vă rugăm să reparați
Grafica s-a îmbunătățit, dar performanța s-a înrăutățit. Este greu să evoluezi dragonul care face jocul plictisitor
fericit să învețe
acest joc este grozav pentru că poți lupta cu un mafioți și poți primi monede înapoi la tine🤩🤩
Experiență bună, dar este complet copiată din Monster City
Mă aruncă din joc
Suspendați jocul complet
Am cumpărat pachetul de start cu 4,99, dar încă nu am primit nimic. A trecut o zi..încercați să vă sincronizați cu Facebook dar nu funcționează. Apăs pe OK pe ferestrele pop-up, dar nu am primit 10. Tocmai am început să joc acest joc, așa că nu este o primă impresie bună.